jestem po operacji, usuneli mi stany zapalne crohna z jelita cienkiego i zalozyli stomie na koncu cienkiego, w piatek, teraz cale rozciecie sie zle goi bo bralem sterydy i teraz wlasciwie je wycofuja powoli, mysla czy nie zrobic szyc nowych przez warstwy, ogolnie dajel mi nogi puchna, twarz, troche genitalia, dostaje albumine w kroplowce taka mala, glukoze, sole, antybiotyk bo wyciekalo tam z rany i mialem temperature, teraz leci czesto ciurkiem jak chodze w tym pasie ale mam tak z 5 szwow otwarte na dole, 1 u gory, a to juz tydzien po operacji i sie nie goi

i nie wiem w ogole co o tym myslec bo zupelnie sie nie znam a kiedys bym chcial isc do domu wreszcie po 2 miesiacach... slyszlem ze jak wytna te jelio to przestane puchnac

, a w odlaczonym odcinku jelita w grubym cos tam okolice osicy (nie wiem czy te okolice, tam u gory) mam dalej wzdete chodz to nie uzywane... jedzenie jem 2 jajka na miekko, kleik 3 razy dziennie, 3 pieczywa ryzowe, rybe kawalek na obiad teraz i nie wiem co o tym wszytkim juz myslec moze ktos cie na tym zna albo cos powie, prosze nie lejcie wody bo nie mam czasu czytac zabardzo, dzieki