cieszę się, że idzie ku dobremu

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
izo.sim, ja po zwykłej kolonoskopii z pobraniem wycinków zrobiłam dwie kupy, sama krew i skrzepy, lekarz mówł że to normalne po wycinkach, dodam że nigdy nie miałam krwi w stolcu, a Marcin po operacji jest i to jeszce długo krawił, według mnie musicie troche poczekać żeby te jelit się zagoiły. Przypomnij sobie jak martwiłaś się, o to że jelita nie pracuą itp., i wszystko z tym dobrze, więc za niedługo już nie będziesz miała się czym martwićizo.sim pisze:widzę krew i skrzepy w stolcu, cierpnie mi skóra, a kolana się pode mną uginają.
ale tak może być dłużej i to nic dziwnego ! (np.z 2 -3 dni).izo.sim pisze:Uspokaja, że to schodzi, jak już ktoś tu mówił, reszta po operacji, ale mam obserwować następne. OBY NIE BYŁO NASTĘPNEGO
tom-as pisze: trzeba się uzbroić w cierpliwość i żelazne nerwy.
Natalia już nie uiem na spokojnieNatuśka pisze:izo.sim, trzymaj się dzielnie- Marcin tego potrzebuje
Poniekąd rozumiem, że jak to jest, że już myślisz po kłopotach, już będzie lepiej, a tu się pogarsza i nie wiadomo co się dzieje. Trzeba mieć nadzieję i wierzyć w to, że będzie lepiej!![]()
Rozumiem panikę, że coś się dzieje, znów coś, coś dziwnego, lub znów to samo, a tak być nie powinno i w koło Macieju. Ja zawsze sobie myślę: Natalia nie panikuj i pomaga troszkę się opanować...
izo.sim![]()