Mogę powiedzieć tylko tyle, że dzisiaj zbudziłam się z zakwasami. A to oznaka dobrej zabawy

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
tak całe dwa razy w życiu grałam hehe, pare lat temuZenobius pisze:Daga z Arturem pewnie cwiczyli przed
toż to sama przyjemnośćMilka :D pisze:mojej 'prawie Siostrze'za wspaniala zabawe i przenocowanie mnie pod swoim dachem
![]()
magdalene pisze:Wyciągnęliśmy dziś promotora do kawiarni... No i niektórzy zamówili herbatkę Dilmah. Pan przyniósł filiżanki, a potem dzbanuszki
. Oczywiście wszyscy zaczęli wkładać woreczek z herbatką do filiżanki, a ja zaszpanowałam i powiedziałam, że to trza włożyć do tego dzbanka, bo potem im pół dzbanka wody zostanie
. Kojarzy Wam się to z czymś?
![]()
aha! Przyznali mi rację i stwierdzili, że jestem bardzo światowa i widać, że bywam wśród ludzi.
magdalene napisał/a:
Wyciągnęliśmy dziś promotora do kawiarni... No i niektórzy zamówili herbatkę Dilmah . Pan przyniósł filiżanki, a potem dzbanuszki . Oczywiście wszyscy zaczęli wkładać woreczek z herbatką do filiżanki, a ja zaszpanowałam i powiedziałam, że to trza włożyć do tego dzbanka, bo potem im pół dzbanka wody zostanie . Kojarzy Wam się to z czymś?
aha! Przyznali mi rację i stwierdzili, że jestem bardzo światowa i widać, że bywam wśród ludzi .
no tak.. najlepiej jest się uczyć na błędach... cudzych