To znaczy, że są jakieś fotki bo ja nic znów nie widzę tym razem nawet krzyżyków-Ania- pisze:Fotki będą z wczorajszego wieczorku na Tropikalnej Wyspie

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
To znaczy, że są jakieś fotki bo ja nic znów nie widzę tym razem nawet krzyżyków-Ania- pisze:Fotki będą z wczorajszego wieczorku na Tropikalnej Wyspie
Jestes tak tajemniczy ze az irytujacyTorvik pisze:Intuicja. Ale widocznie w tym momencie mnie zwiodla.
ja szczerze mówiąc nie znam ani jednej takiej dziewczynyTorvik pisze:W moim krotkim zyciu poznalem kilka dziewczyn, ktore farbowaly paznokcie u stop
Farbowac-fajne okreslenie...Coz kolor paznokci bardzo rzadko wspolgra z charakteremTorvik pisze:W moim krotkim zyciu poznalem kilka dziewczyn, ktore farbowaly paznokcie u stop na czerwono. Kiedy patrze na zdjecia na ktorych jestes odnosze wrazenie , ze je przypominasz z charakteru.
Mam nadzieje, ze ta odpowiedz Cie satysfakcjonuje.
hmmm....jestem blondynka,mam czerwone paznokcie(jeszcze po weselu)...ale czy jestem plastikowa?Patryśka pisze:Jesli o plastikowe blondynki to ja do takich raczej nie naleze