Znaleziono 12 wyników

autor: charlie_kr
06 lip 2013, 21:46
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: odwodnienie bez biegunki-co to może być?
Odpowiedzi: 13
Odsłony: 2701

Re: odwodnienie bez biegunki-co to może być?

ale czego się obawiasz? Fortrans nie jest taki straszny.Ja miałem dziś kolonkę, wczoraj piłem ten proszek. Wypiłem 4 saszetki zmieszane z 4 litrami wody :D rewolucja po prostu. Ale dałem radę i badanie dziś wyszło bardzo dobrze ;)
autor: charlie_kr
02 lip 2013, 22:44
Forum: Ogólnie o NZJ
Temat: dziwny ból i dziwne uczucie w okolicy kości ogonowej
Odpowiedzi: 3
Odsłony: 1334

Re: dziwny ból i dziwne uczucie w okolicy kości ogonowej

Tez tak mam jak dlugo siedze, ale mam 2 hemoroidy, więc stawiam na to.
autor: charlie_kr
28 cze 2013, 22:23
Forum: CuDaczny Oddział - Mam Diagnozę
Temat: prosze o pomoc
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 2412

Re: prosze o pomoc

grudzień 2013 jeszcze przed nami ;)
autor: charlie_kr
27 cze 2013, 21:10
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: Moje objawy i badania
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6278

Re: Moje objawy i badania

ja moge dzien pred badaniem jest normalnie, ale bede jadl nie duzo. A w dniu badania glodowka. [ Dodano : 30-06-2013 ] Za 5 dni mam badanie.. Niewiele się zmieniło, chociaż nie boli mnie w ogóle brzuch. Robię papkowate stolce cały czas. Zjadłem ostatnio kilogram czereśni i dostałem rozwolnienia taki...
autor: charlie_kr
26 cze 2013, 22:50
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: Moje objawy i badania
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6278

Re: Moje objawy i badania

Bardzo dziękuję. Badanie mam w sobotę, a dzień wcześniej pobranie krwi, żeby sprawdzić stan potasu, bo jeśli jest za niski, to dostanę bombę potasową do środka oczyszczającego, bo niski poziom może przeszkodzić w narkozie. Mam badanie gastroskopii i kolonoskopii za jednym razem wraz z pobraniem wyci...
autor: charlie_kr
26 cze 2013, 08:43
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: Moje objawy i badania
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6278

Re: Moje objawy i badania

Aaa zapomniałem jeszcze, że wynik OB mam 15 a norma to do 8..

Z tym zgrubieniem, to wszyscy mi mówią, że to zrost,chociaż nie wydaje mi się, bo odczuwam czasem jakby takie gniecenie w tym miejscu. Kolonoskopię i gastroskopię mam na 6 lipca..
autor: charlie_kr
25 cze 2013, 18:30
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: Moje objawy i badania
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6278

Re: Moje objawy i badania

Podaje moje ostatnie wyniki krwi: WYNIK NORMA RBC 5,34_____ 3,50 - 5,50 HCT 46_____ 35 - 49,5 MCV 86,1_____ 83 - 103 RDW 11,3_____ 11 - 16 HGB 16,1_____ 11,5 - 16,5 MCH 30,1_____ 28 - 34 MCHC 35_____ 32 - 36 PLT 153_____ 150 - 400 PCT 0,17_____ 0,11 - 9,99 MPV 10,2_____ 8 - 12 PDW 16_____ 9 - 14 WBC...
autor: charlie_kr
22 cze 2013, 00:26
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: Moje objawy i badania
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6278

Re: Moje objawy i badania

W takim razie gratuluje wytrwalosci.
Mimo wszystko mam straszne mysli chcialbym byc juz po badaniu..
autor: charlie_kr
22 cze 2013, 00:12
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: Moje objawy i badania
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6278

Re: Moje objawy i badania

O, faktycznie muszę to zmienić :D
Więc co Ci operowano i jak to wyglądało i wygląda?
Skoro nie masz ani stomii ani zamienników, normalnie się załatwiasz przez odbyt?
Przepraszam za takie pytania, ale człowiek to bardzo ciekawska istota.
autor: charlie_kr
22 cze 2013, 00:01
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: Moje objawy i badania
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6278

Re: Moje objawy i badania

i wycięto Ci jelito i wstawiono jakiś zamiennik?
autor: charlie_kr
21 cze 2013, 23:49
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: Moje objawy i badania
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6278

Re: Moje objawy i badania

Ale co można ewentualnie podejrzewac?
autor: charlie_kr
21 cze 2013, 21:47
Forum: Izba Przyjęć - Nie Mam Diagnozy
Temat: Moje objawy i badania
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6278

Moje objawy i badania

Witajcie, Na początku witam wszystkich na forum, bo to mój pierwszy post. Moje problemy z brzuchem zaczęły się jakieś 5 lat temu. Jestem osobą młodą, aktualnie mam 24 lata. Jestem szczupły - mam 175 cm wzrostu i ważę 66 kg. Zawsze chciałem przytyć, ale jakoś nie potrafię. Problem zaczął się od tego,...

Wyszukiwanie zaawansowane